Αρχική Προϊόντα Εφαρμογές Υποστήριξη Πληροφορίες Επικοινωνία

Στο εξής οι μηχανές μας πιστοποιημένες κατά TÜV. Μόνο από την CNC-STEP, για τη δική σας επαγγελματική χρήση.

TUV.jpg

CNC Routers, χαρακτικές και CNC μηχανές φρεζαρίσματος με Γερμανικό πιστοποιητικό TÜV! Από το 2005 δοκιμάζονται επίσημα από το EMC test στο Dortmund.

Γιατί αγοράζετε μία CNC-Step CNC μηχανή.


+ Παρέχουμε άψογο CNC Router service.

+ Παρέχουμε άψογη ζωντανή υποστήριξη.

+ Προσφέρουμε μηχανές κατ’ ευθείαν από το εργοστάσιο κατασκευής τους.

+ Μετρούνται 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μηχανημάτων.

+ Πρόκειται για μηχανήματα Γερμανικής κατασκευής.


Διαβάστε περισσότερα...Στελεχώνεται από επαγγελματίες με 20 έτη εμπειρίας στον σχεδιαστικό, κατασκευαστικό και επισκευαστικό τομέα αυτόματων μηχανημάτων παραγωγής, καθώς και στον προγραμματισμό και στην πλήρη τεχνική υποστήριξη των CNC μηχανών.

Σκοπός της επιχείρησης είναι να παρέχει στην Ελληνική αγορά ποιοτικές και αξιόπιστες μηχανές CNC Routers / Engravers / Cutters, τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση.

Λόγω της τεχνικής μας κατάρτισης και των περιπτώσεων κακώς σχεδιασμένων μηχανών καθώς και των περιπτώσεων ανύπαρκτης υποστήριξης που γνωρίσαμε στο πέρασμα των χρόνων, η επιλογή των CNC μηχανών που προτείνουμε στην Ελληνική αγορά του σήμερα έχει αντιμετωπίσει πολύ αυστηρά κριτήρια: ποιότητας, αξιοπιστίας, ευχρηστίας, εργονομίας, προϋποθέσεων σε γνώσεις, προϋποθέσεων  εγκατάστασης, κόστους ανταλλακτικών, κόστους λογισμικών πακέτων, τεχνικής υποστήριξης από το εργοστάσιο κατασκευής, χρόνου απόκρισης προσωπικού, δυνατοτήτων software, επεκτάσεων και προσαρμογών μέσω αξεσουάρ και κυρίως πιστοποίησης!

Κατανοώντας πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών, η CNC-Step Hellas φρόντισε ώστε οι προτεινόμενες μηχανές να έχουν πολύ υψηλούς δείκτες απόδοσης/κόστους καθώς και value for money.

Αρκούν 3 λεπτά περιήγησης σε αυτό το site για να αντιληφθεί κανείς το διπλό σκοπό της CNC-Step Hellas: αφενός να παρουσιάσει τη δική της πρόταση για ποιοτικά, αξιόπιστα και πιστοποιημένα CNC μηχανήματα, αφετέρου να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο προστατεύοντάς τον έτσι από την πιθανότητα να πέσει θύμα εξαπάτησης από τους πάρα πολλούς επιτήδειους αυτού του ιδιαίτερου χώρου, κυρίως μέσω ηλεκτρονικών αγορών.

Πιστεύουμε στην αμοιβαία ανάπτυξη προμηθευτών και χρηστών μηχανών CNC. Βοηθούμε τον ενδιαφερόμενο να προσδιορίσει τη βέλτιστη τοποθέτηση των χρημάτων του στην πρώτη κιόλας αγορά – σύμφωνα πάντα με τις δικές του ανάγκες - αποφεύγοντας έτσι το «ντόμινο» αποτυχημένων αγορών του, όπου η προοπτική κάθε νέας επανορθωτικής  αγοράς είναι ήδη αποδυναμωμένη από την αποτυχία της προηγούμενης!

Η οικονομική ανάπτυξη των πελατών μας είναι η κινητήριος δύναμη της δικής μας ανάπτυξης και της εκ νέου προσφοράς μας στην αγορά των CNC μηχανημάτων. Το αμοιβαίο όφελος μεταξύ προμηθευτή και χρήστη και η εξυγίανση του χώρου των CNC μηχανών είναι απόλυτα συμπληρωματικές έννοιες για την CNC-Step Hellas.

2D και 3D CNC Routers Ξύλου, Μετάλλου και Πλαστικού, CNC Χαρακτικές μηχανές, CNC Φρέζες, για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εφαρμογές. Πλήρης Υποστήριξη με Κοπτικά Εργαλεία.

Η CNC-Step Hellas είναι η επίσημη αντιπροσωπεία του Γερμανικού οίκου κατασκευής CNC μηχανών CNC-Step® στην Ελλάδα.

Για τη CNC-Step Hellas,

Στράτος Βλαχάκης.

(Μηχανικός Αυτοματισμού Τ.Ε.)

Η CNC-Step Hellas είναι η επίσημη αντιπροσωπεία του Αγγλικού οίκου trend® στην Ελλάδα.

Η trend® διαθέτει 7.200 προϊόντα αποκλειστικά γύρω από το routing!

Κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί αν τολμήσουμε να περιγράψουμε τις κατηγορίες - και μόνο - των προϊότων της trend!

Πρόκειται για προϊόντα που είναι σχεδιασμένα να συνδυάζονται και να συνεργάζονται με σκοπό την ευκολία και την απόδοση της εργασίας με router. Μέσα από τη γνωριμία μας με τα προϊόντα της εταιρίας ανακαλύπτουμε τις αφάνταστες δυνατότητες που μας παρέχει η κατεργασία υλικών με router.

Τα χειροκίνητα routers παρέχουν τη δυνατότητα της αντιγραφής (ακολούθησης) επιφανειών, πλευρών και ακμών που ήδη υπάρχουν. Η δυνατότητα αυτή δεν παρέχεται από τα CNC Router και τις CNC φρέζες, μιας και τα μηχανήματα αυτά είναι σχεδιασμένα να δημιουργούν εξ' αρχής επιφάνειες και ακμές και όχι να ακολουθούν ήδη υπάρχουσες! Ως εκ τούτου, τα χειροκίνητα routers είναι απόλυτα συμπληρωματικά των CNC routers, απόλυτα αναγκαία για την ολοκλήρωση μίας κατασκευής, εξοικονομούν χρόνο και χρήμα όταν οι ίδιες κατεργασίες δε συμφέρουν να συνεχίζονται με τη CNC τεχνολογία.

Τα χειροκίνητα routers παρέχουν τις δικές τους χαρακτηριστικές κατεργασίες και τις δικές τους αξιόλογες λύσεις από παραγωγικής, ποιοτικής και χρηστικής άποψης και δεν αποτελούν υποδεέστερες μηχανές των αντίστοιχων CNC.

Η trend δε μας παρέχει μόνο πλούσια πληροφορία γύρω από τα προϊόντα της, αλλά μας παρέχει επίσης - και εντελώς δωρεάν - μία τεράστια βάση γνώσης με προδιαγραφές, παραδείγματα, οδηγίες και ιδέες γύρω από τη χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων αυτών.

Εξ' άλλου, κάθε ολοκληρωμένη κατασκευή - πέραν της περίπτωσης μεμονωμένου αντικειμένου, εξαρτήματος και προϊόντος - απαιτεί κάποια χειροκίνητη επέμβαση. Όταν αυτή είναι η περίπτωση τότε μας είναι ωφέλιμο να γνωρίζουμε τα προϊόντα της trend® !

Η συνεργασία μας με τη Metabo Hellas και τη FERM Hellas ολοκληρώνει την υποστήριξη ενός σύγχρονου εργαστηρίου!