Αρχική Προϊόντα Εφαρμογές Υποστήριξη Πληροφορίες Επικοινωνία

Στο εξής οι μηχανές μας πιστοποιημένες κατά TÜV. Μόνο από την CNC-STEP, για τη δική σας επαγγελματική χρήση.

Γιατί αγοράζετε μία CNC-Step CNC μηχανή.


+ Παρέχουμε άψογο CNC Router service.

+ Παρέχουμε άψογη ζωντανή υποστήριξη.

+ Προσφέρουμε μηχανές κατ’ ευθείαν από το εργοστάσιο κατασκευής τους.

+ Μετρούνται 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μηχανημάτων.

+ Πρόκειται για μηχανήματα Γερμανικής κατασκευής.


Διαβάστε περισσότερα...Στελεχώνεται από επαγγελματίες με 20 έτη εμπειρίας στον σχεδιαστικό, κατασκευαστικό και επισκευαστικό τομέα αυτόματων μηχανημάτων παραγωγής, καθώς και στον προγραμματισμό και στην πλήρη τεχνική υποστήριξη των CNC μηχανών.

Σκοπός της επιχείρησης είναι να παρέχει στην Ελληνική αγορά ποιοτικές και αξιόπιστες μηχανές CNC Routers / Engravers / Cutters, τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση.

Λόγω της τεχνικής μας κατάρτισης και των περιπτώσεων κακώς σχεδιασμένων μηχανών καθώς και των περιπτώσεων ανύπαρκτης υποστήριξης που γνωρίσαμε στο πέρασμα των χρόνων, η επιλογή των CNC μηχανών που προτείνουμε στην Ελληνική αγορά του σήμερα έχει αντιμετωπίσει πολύ αυστηρά κριτήρια: ποιότητας, αξιοπιστίας, ευχρηστίας, εργονομίας, προϋποθέσεων σε γνώσεις, προϋποθέσεων  εγκατάστασης, κόστους ανταλλακτικών, κόστους λογισμικών πακέτων, τεχνικής υποστήριξης από το εργοστάσιο κατασκευής, χρόνου απόκρισης προσωπικού, δυνατοτήτων software, επεκτάσεων και προσαρμογών μέσω αξεσουάρ και κυρίως πιστοποίησης!

Κατανοώντας πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών, η CNC-Step Hellas φρόντισε ώστε οι προτεινόμενες μηχανές να έχουν πολύ υψηλούς δείκτες απόδοσης/κόστους καθώς και value for money.

Αρκούν 3 λεπτά περιήγησης σε αυτό το site για να αντιληφθεί κανείς το διπλό σκοπό της CNC-Step Hellas: αφενός να παρουσιάσει τη δική της πρόταση για ποιοτικά, αξιόπιστα και πιστοποιημένα CNC μηχανήματα, αφετέρου να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο προστατεύοντάς τον έτσι από την πιθανότητα να πέσει θύμα εξαπάτησης από τους πάρα πολλούς επιτήδειους αυτού του ιδιαίτερου χώρου, κυρίως μέσω ηλεκτρονικών αγορών.

Πιστεύουμε στην αμοιβαία ανάπτυξη προμηθευτών και χρηστών μηχανών CNC. Βοηθούμε τον ενδιαφερόμενο να προσδιορίσει τη βέλτιστη τοποθέτηση των χρημάτων του στην πρώτη κιόλας αγορά – σύμφωνα πάντα με τις δικές του ανάγκες - αποφεύγοντας έτσι το «ντόμινο» αποτυχημένων αγορών του, όπου η προοπτική κάθε νέας επανορθωτικής  αγοράς είναι ήδη αποδυναμωμένη από την αποτυχία της προηγούμενης!

Η οικονομική ανάπτυξη των πελατών μας είναι η κινητήριος δύναμη της δικής μας ανάπτυξης και της εκ νέου προσφοράς μας στην αγορά των CNC μηχανημάτων. Το αμοιβαίο όφελος μεταξύ προμηθευτή και χρήστη και η εξυγίανση του χώρου των CNC μηχανών είναι απόλυτα συμπληρωματικές έννοιες για την CNC-Step Hellas.

2D και 3D CNC Routers Ξύλου, Μετάλλου και Πλαστικού, CNC Χαρακτικές μηχανές, CNC Φρέζες, για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εφαρμογές. Πλήρης Υποστήριξη με Κοπτικά Εργαλεία.

Η CNC-Step Hellas είναι η επίσημη αντιπροσωπεία του Γερμανικού οίκου κατασκευής CNC μηχανών CNC-Step® στην Ελλάδα.

Για τη CNC-Step Hellas,

Στράτος Βλαχάκης.

(Μηχανικός Αυτοματισμού Τ.Ε.)