Αρχική Προϊόντα Εφαρμογές Υποστήριξη Πληροφορίες Επικοινωνία

Η υποστήριξη των πελατών μας αποτελεί το βασικότερο άξονα δράσης της CNC-Step Hellas.


Ουσιαστικά παρέχουμε υποστήριξη ακόμη και πριν από την πώληση αγαθών, καθοδηγώντας αντικειμενικά τον ενδιαφερόμενο προς τη βέλτιστη απόφαση για την κάλυψη των αναγκών του, σύμφωνα πάντα με τα δικά του ζητούμενα και τη δική μας εμπειρία.

Σύγχρονες μέθοδοι

Δυνατότητα τηλεχειρισμού κονσόλας του υπολογιστή του πελάτη μέσω Teamviewer για επίδειξη λειτουργιών ή αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με τον χειρισμό του λογισμικού (απαιτείται σύνδεση του υπολογιστή της μηχανής με το internet).

Τηλεφωνική υποστήριξη


Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πάσης φύσεως ζητούμενου περί του εξοπλισμού (με τους γνωστούς περιορισμούς που θέτει η τηλεφωνική επικοινωνία). Προτείνεται να έχει προηγηθεί η αποστολή οποιασδήποτε άλλης μορφής βοηθητικής πληροφορίας π.χ. φωτογραφία, βίντεο, έγγραφο κ.τ.λ. στο e-mail της CNC-Step Hellas μέσω της σελίδας επικοινωνίας.


Τεχνικές υπηρεσίες

Τεχνικές υπηρεσίες από προσωπικό με 20 έτη εμπειρίας στον χώρο των CNC μηχανών και των παρελκόμενων αυτών.

Αν χρειαστεί, το προσωπικό μας υποστηρίζεται άμεσα από το εργοστάσιο κατασκευής με έγγραφα οδηγιών, φωτογραφίες, βίντεο, e-mail σε κινητές συσκευές και όλες τις σύγχρονες μεθόδους προκειμένου να δοθεί σύντομη και εξειδικευμένη λύση σε κάθε πρόβλημα.

Ανταλλακτικά

Γνήσια ανταλλακτικά σε κάθε περίπτωση επισκευής του βασικού εξοπλισμού, όπως και εγκατάσταση ή ρύθμιση αυτών βάση των προδιαγραφών του κατασκευαστή. Δεν αυτοσχεδιάζουμε πάνω στον εξοπλισμό του πελάτη μας, αναγνωρίζοντας και ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο στην προτίμησή του προς εμάς.

Προγράμματα

Δημιουργία προγραμμάτων κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, ελεγμένα και δοκιμασμένα στον δικό μας εξοπλισμό. Δυνατότητα εκμετάλλευσης αρχικού σχεδίου που παρέχεται από τον πελάτη σε κάποια από τις κατάλληλες μορφές αρχείου.

Είναι προφανές ότι η υποστήριξη μέσω εκπάιδευσης αποτελεί το βασικότερο άξονα δράσης της CNC-Step Hellas.

Δείτε φωτογραφίες από την ημερίδα με θέμα "Προγραμματισμός CNC που οργανώθηκε στο ΤΕΙ Πειραιά - Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

2D και 3D CNC Routers Ξύλου, Μετάλλου και Πλαστικού, CNC Χαρακτικές μηχανές, CNC Φρέζες, για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εφαρμογές. Πλήρης Υποστήριξη με Κοπτικά Εργαλεία.

Εκπαιδευτικά βίντεο:

Εκπαιδευτικά βίντεο για το WIN PCNC USB από τη CNC-Step Hellas (δωρεάν υπηρεσία)!
* Το κανάλι αυτό ενσωματώνει μόνο τα εκπαιδευτικά βίντεο

Εκπαιδευτικά βίντεο από τη CNC-Step.
*Εκπαιδευτικά βίντεο για το ConstruCAM-3D από τη CNC-Step Hellas - στην ελληνική γλώσσα - παραδίδονται κατ' ιδίαν στον πελάτη μετά την αγορά του εξοπλισμού CNC.


Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

(Οι παρακάτω σύνδεσμοι οδηγούν στις αντίστοιχες σελίδες του site του εργοστασίου κατασκευής CNC-Step.)

Λογισμικό/Δοκιμαστικές εκδόσεις

Οδηγίες χρήσης

Διανυσματικά δείγματα / CNC φρέζα και χάραξη

Δωρεάν .stl αρχεία και 3D-CAD Software / Download

ConstruCAM-3D online help / CNC CAD/CM Software


Τα πρώτα βήματα

Η υποστήριξη προς τον πελάτη μας μετά την απόκτηση ενός μηχανήματος περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Δωρεάν εγκατάσταση των απαραίτητων λογισμικών πακέτων στον υπολογιστή του πελάτη, εφόσον εκείνος το επιθυμεί. Η διαδικασία πραγματοποιείται για μία φορά χωρίς χρέωση στην έδρα μας ή με απομακρισμένη σύνδεση υπολογιστών.

Δωρεάν επίδειξη για την αρχική εξοικείωση με τις λειτουργίες και τον εξοπλισμό της σειράς High-Z στην έδρα μας, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί. Η διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς χρέωση στην έδρα μας και στο δικό μας εξοπλισμό ή στον εξοπλισμό του πελάτη εφόσον εκείνος δέχεται να τον παραχωρήσει για το σκοπό αυτόν.