Αρχική Προϊόντα Εφαρμογές Υποστήριξη Πληροφορίες Επικοινωνία

Γιατί αγοράζετε μία CNC-Step CNC μηχανή.+ Παρέχουμε άψογο CNC Router service.

+ Παρέχουμε άψογη ζωντανή υποστήριξη.

+ Προσφέρουμε μηχανές κατ’ ευθείαν από το εργοστάσιο κατασκευής τους.

+ Μετρούνται 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μηχανημάτων.

+ Πρόκειται για μηχανήματα Γερμανικής κατασκευής.


Από τη θέση του εργοστασίου.

Η CNC-Step Γερμανίας παράγει τα μηχανήματα εντός της έδρας της, εκτός από τα στοιχεία μετάδοσης κίνησης όπως γραμμικούς οδηγούς, κινητήρες, οδηγητικούς κοχλίες και ballscrews.

Η CNC-Step Γερμανίας φτιάχνει κυρίως τα τμήματα αλουμινίου, σχεδιάζει και συναρμολογεί τον πίνακα ελέγχου, σχεδιάζει και συναρμολογεί τις ηλεκτρονικές πλακέτες και τα υπόλοιπα στοιχεία που ολοκληρώνουν την κατασκευή του μηχανήματος, επιτρέποντας στο προϊόν να είναι ανταγωνιστικό σε τιμή, ποιότητα και αξία. Τα CNC Routers κατασκευάζονται στη Γερμανία. Η συναρμολόγηση έχει ανατεθεί σε μεμονωμένα πρόσωπα ή ομάδες που έχουν αναλάβει το έργο της συναρμολόγησης. Δύο άτομα από το προσωπικό της CNC-Step έχουν αναλάβει τον ποιοτικό έλεγχο των μηχανών πριν αυτές βγουν εκτός χώρας.

Η CNC-Step Γερμανίας χρησιμοποιεί για τα CNC Routers αξιόπιστα εξαρτήματα από κατασκευαστές όπως Toshiba ή αλλους υψηλής ποιότητας Drivers, οδηγούς από την THK ή HIWIN Lm, ηλεκτροτσόκ (electrospindles) από την HSD ή Teckno, και πολλούς άλλους ιδίου επιπέδου.

Ως εταιρία κατασκευής εκτιμά ότι οι ενδιαφερόμενοι θέλουν μία μηχανή με την ελάχιστη ανάγκη συναρμολόγησης από εκείνους. Σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες που παρέχουν καταπληκτικές εκπτώσεις είναι δυνατόν να αποσταλθεί μία μηχανή πλήρως συναρμολογημένη. Συνεπώς η ποιότητα παρέχεται υπό τη μορφή προ-συναρμολογημένων μηχανών εξασφαλίζοντας έτσι ποιοτικό έλεγχο με τη δοκιμή κάθε μηχανής ως προς τη λειτουργία της και την ακρίβειά της πριν από την αποστολή της. Ως εκ τούτου, ο αγοραστής είναι σε θέση να εργαστεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο, σαν να συνδέει μία περιφερειακή συσκευή στον υπολογιστή του.


Από τη θέση της αντιπροσώπευσης.

Η CNC-Step Hellas παρέχει υψηλά πρότυπα υποστήριξης πελατών, τεχνογνωσία προϊόντων CNC τεχνολογίας και γνώση της ανάγκης κάθε εφαρμογής που σχετίζεται με αυτήν.

Όταν επικοινωνήσετε με τη CNC-Step Hellas θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με σχεδιαστές μηχανών και πραγματικούς χρήστες CNC μηχανών με πολυετή εμπειρία.

Η CNC-Step Hellas αναλαμβάνει την εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων ώστε να εξοικειωθούν ταχύτατα με τον κόσμο των CNC και να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν ένα CNC Router είτε για χόμπι είτε για κέρδος.

Η CNC-Step Hellas επιδιώκει την ανάπτυξη των πελατών της και δεν αρκείται με την τυπική διάθεση προϊόντων.
Πολλοί πελάτες μας επωφελούνται από την υποστήριξη που παρέχεται από την επιχείρηση και είναι πλέον αποδεδειγμένοι συνεργάτες.

Ο όρος "CNC" προκαλεί εξ' άλλου και τη ζήτηση κατεργασιών CNC από ενδιαφερόμενους. Στην περίπτωση τούτη η αντιπροσωπεία μεταβιβάζει τη ζήτηση στους πελάτες της, εφόσον γνωρίζει τον εξοπλισμό που ο καθένας διαθέτει καθώς και την ειδίκευση που ο πελάτης έχει αποκτήσει.

Στο εξής οι μηχανές μας πιστοποιημένες κατά TÜV. Μόνο από την CNC-STEP, για τη δική σας επαγγελματική χρήση.

TUV.jpg

CNC Routers, χαρακτικές και CNC μηχανές φρεζαρίσματος με Γερμανικό πιστοποιητικό TÜV! Από το 2005 δοκιμάζονται επίσημα από το EMC test στο Dortmund.

2D και 3D CNC Routers Ξύλου, Μετάλλου και Πλαστικού, CNC Χαρακτικές μηχανές, CNC Φρέζες, για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εφαρμογές. Πλήρης Υποστήριξη με Κοπτικά Εργαλεία.

Στράτος Βλαχάκης.

(Μηχανικός Αυτοματισμού Τ.Ε.)